aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ απαιτητικός κύριος Τζον Κάρβερ!

Ο απαιτητικός κύριος Τζον Κάρβερ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ντεμπούτο στον πάγκο της Ομόνοιας έκανε χθες στο Ερεβάν ο Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός θέλει τους ποδοσφαιριστές του σε ψηλό επίπεδο και έδειξε με το καλημέρα το πόσο απαιτητικός είναι, θέλοντας να αντιληφθούν ότι γι’ αυτόν δεν περνούν τα όποια ελαφρυντικά για την παρουσία της ομάδας.

Τι κι αν η ανωτερότητα της Ομόνοιας ήταν εμφανής σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Μπάναντς, παρόλο που δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, ενώ έχει σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ της. Τι κι αν οι πράσινοι πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν η νίκη με μηδέν παθητικό (μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη).

Ο Κάρβερ επισήμανε πως, έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας του. Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η πρόκριση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει και σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και να διατηρήσει προσγειωμένους ποδοσφαιριστές και κόσμο.

Η Ομόνοια «φώναξε» πως είναι ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Μπάναντς, ωστόσο οι αδυναμίες δεν κρύφτηκαν. Κυρίως μεσοαμυντικά η ομάδα της Λευκωσίας θέλει αρκετή δουλειά, με τον Κάρβερ και τον Νταμπίζα να πιστεύουν πως με τις προσθήκες που θα γίνουν θα αλλάξει η εικόνα. Επίσης, χρειάζεται και χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, αλλά να αφομοιώσουν και οι ποδοσφαιριστές τον τρόπο που θέλει ο προπονητής τους να παίζουν.

Αυτό που μετρά για το «τριφύλλι» τη δεδομένη στιγμή είναι το αποτέλεσμα, που την έθεσε σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Όλα τα άλλα ακολουθούν και υπάρχει ο χρόνος για βελτίωση τους.

* Θετικό χαρακτηρίζεται το ντεμπούτο των Ντέρμπισαϊρ (που πέτυχε το «χρυσό» γκολ), Παντελιάδη και Αγκάγιεφ, ενώ ο Κλέιτον (αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο) έδειξε βαρύς δείγμα ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ