aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑO άνθρωπος πίσω από τη μετεγγραφή του Τιάγκο, αναλύει την επιτυχία

O άνθρωπος πίσω από τη μετεγγραφή του Τιάγκο, αναλύει την επιτυχία

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την μετεγγραφή του Τιάγκο στην Ομόνοια, Σάββας Σάββα… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα. Ο Κύπριος μάνατζερ έσπευσε να τον αποθέωσει εν μέσω ανάρτησης του στο Facebook τονίζοντας πως όλα είναι θέμα δουλειάς και αφοσίωσης σ’ αυτό που κάνεις.

Διαβάστε επίσης: Λιτή αλλά γεμάτη νόημα η ανάρτηση του Χριστοφή

Αναλυτικά: «Νομίζεις ότι το ταλέντο είναι αρκετό για να επιτεύξεις τους στόχους σου; Ωραία, μπορείς να το σκεφτείς ξανά! Νομίζεις ότι όταν σκοράρεις μετά από ριμπάουντ είναι δόση τύχης και όχι η καλή τοποθέτηση στην περιοχή; Είναι όλα αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωση στο τι πιστεύεις και πόσο μακριά θες να πας. Το ποδόσφαιρο είναι απλό, αλλά να παίζεις απλά είναι το δύσκολο κομμάτι. Συγχαρητήρια άνθρωπε μου, Τιάγκο Φερέιρα για το νικητήριο γκολ σήμερα (σ.σ εννοεί χθες)! Η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται».

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα Ουζόχο και η επίθεση λατρείας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ