aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Άγγλος… εκτελεστής και ο ψυχρός Ιρλανδός

Ο Άγγλος… εκτελεστής και ο ψυχρός Ιρλανδός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δώδεκα γκολ σε πέντε αγώνες πέτυχε η Ομόνοια. Επιτεύχθηκαν από τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Ντέρμπισαϊρ, Σέρινταν, Αγκάγιεφ και Μαργκάσα. Τα εννιά από τα δώδεκα από τους δύο πρώτους.

Ο Άγγλος, με τα δύο γκολ που πέτυχε προχθές έφθασε τα πέντε και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος (μαζί με τον Πάγκαλο), ενώ ο Ιρλανδός έφθασε τα τέσσερα.

Ο Ντέρμπισαϊρ επιβεβαιώνει τη μεγάλη του αξία, η οποία ήταν εγνωσμένη. Ποδοσφαιριστής που μέσα στην αντίπαλη περιοχή είναι δεινός… εκτελεστής! Προχθές πέρασε στον αγώνα στο 58ο λεπτό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε την κλάση του, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Κάνει με το παραπάνω τη δουλειά για την οποία ο Νταμπίζας θέλησε να τον εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Ο Σέρινταν ήταν ο πιο παθιασμένος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού». Έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Πέτυχε την ισοφάριση με το πέναλτι, ενώ δήλωσε «παρών» σε πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Από δική του προσπάθεια προήλθαν τα δύο γκολ του Ντέρμπισαϊρ. Στο 2-2 προηγήθηκε κεφαλιά του Ιρλανδού στο οριζόντιο δοκάρι και στο 3-2 με έξυπνο τακουνάκι έβγαλε μόνο τον Άγγλο επιθετικό. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους στην Ομόνοια αναμένουν ανάλογη συνέχεια στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ