aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Αναστασίου ξέρει πότε να μιλήσει και πώς να βάλει πίεση»

«Ο Αναστασίου ξέρει πότε να μιλήσει και πώς να βάλει πίεση»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην διαδικτυακή εκπομπή εκπομπή PASP Extra Time ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή. Ο πορτιέρε της Εθνικής Κύπρου μίλησε για τα αρχικά στάδια της καριέρας του, την μετεγγραφή στην Ομόνοια, την πρόταση της ΑΕΚ, τη στήριξη που πήρε από τους Κώστα Καϊάφα και Αντώνης Γιωργαλλίδη, τις δύσκολες στιγμές πέρσι με τον σοβαρό τραυματισμό, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή των πρασίνων, Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Παναγή: «Δεν ήμουν τερματοφύλακας, στον Ροτσίδη έπαιζα παντού»

«Είναι ένας σοβαρός και σωστός άνθρωπος. Ξέρει πότε να μιλήσει, πώς να συμπεριφερθεί, ξέρει πώς να σε πιέσει γιατί του αρέσει η σκληρή προπόνηση. Είναι ένα άνθρωπος που πιστεύω ότι αν του δοθεί πίστωση χρόνου και τον αφήσουν να δουλέψει με τον τρόπο που ξέρει ο ίδιος, θα βοηθήσει πάρα πολύ όχι μόνο την ομάδα αλλά και τους μικρούς που έρχονται γιατί έχει μάθει οι μικροί μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα είτε τώρα είτε μετέπειτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ