aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Αναστασίου έλαβε δόση των €80.000

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΠΟΡ ΦΜ Ελλάδος, ο Γιάννης Αναστασίου ξοφλήθηκε πλήρως από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο νυν τεχνικός της Ομόνοιας και τελευταίος προπονητής που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε τίτλο (Κύπελλο 2014), πήρε πριν από λίγες μέρες και την τελευταία δόση ύψους €80.000.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Εξοφλήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» έκλεισε ακόμη ένα μέτωπο, που τον βοηθάει ακόμη περισσότερο στο να μπει στον σωστό δρόμο για να εξασφαλίσει την άδεια και να μην έχει ούτε -6 στη βαθμολογία, αλλά και ούτε περιορισμό μεταγραφών εν όψει της νέας σεζόν, όπως ισχύει φέτος.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο… εξαφανισμένος Γκόμεθ και τα περιορισμένα καθήκοντα

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», δόθηκε πριν λίγες ημέρες η τελευταία δόση από τα οφειλόμενα, ύψους 80.000 ευρώ. Ο νυν τεχνικός της Ομόνοιας και τελευταίος προπονητής που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε τίτλο (Κύπελλο 2014), είχε κάνει υποχώρηση το καλοκαίρι όταν και πήρε με καθυστέρηση χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ψάχνει το επίτευγμα 4,5 χρόνια μετά ο Αναστασίου!

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά έβαλε στον λογαριασμό του ένα σημαντικό ποσό και πλέον ο σύλλογος δεν του οφείλει κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ