aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Αναστασίου δίνει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές μας»

«Ο Αναστασίου δίνει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές μας»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας μίλησε ο προπονητής των πρασίνων, Νίκος Νικολάου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, στον αγωνιστικό χαρακτήρα της ομάδας του και στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά: «Σίγουρα το να κερδίζεις με τέτοιο σκορ είναι κάτι ωραίο. Αγωνιστήκαμε όπως σε κάθε αγώνα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Θέλω να σταθώ στο γεγονός πως είναι το τρίτο παιχνίδι στη φετινή χρονιά που ενώ χάναμε, κάναμε την ανατροπή και αυτό δείχνει πως η ομάδα μας εκτός από ταλέντο, έχει χαρακτήρα και ψυχή» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με 43 λεπτά δύσκολα «επιβιώνει» ο Αλμπίν

Κληθείς να σχολιάσει την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι τα πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα, όμως ακόμα δεν πετύχαμε κάτι. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και έχει ακόμα πολύ δρόμο. Επίσης όπως έχω πει και πιο παλιά μοναδικός μας στόχος είναι να ανεβάσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μου αγωνίζονται με πάθος, θέληση και γνωρίζουν την ιστορία της ομάδα και το πού βρίσκονται. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ τους είχε πει πως δώσαμε χαρά στον κόσμο της Ομόνοιας και θέλουμε στο μέλλον να τους δώσουμε ακόμα περισσότερη».

Για τα στοιχεία που θεωρεί πως πρέπει να βελτιώσει η ομάδα μας: «Σίγουρα θέλουμε δουλειά στις στατικές φάσεις καθώς για άλλο ένα παιχνίδι δεχθήκαμε γκολ με αυτό τον τρόπο. Χρειαζόμαστε επίσης και λίγη δουλειά και στο τακτικό κομμάτι. Κατά τα άλλα σε άλλους τομείς όπως στη πίεση του αντιπάλου και στη κυκλοφορία της μπάλας είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η πεντάδα των «αδιάφθορων»

Ο Νίκος Νικολάου στάθηκε και στην συνεργασία που υπάρχει με την πρώτη ομάδα: «Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η πολύ καλή σχέση που έχουμε με την Α’ ομάδα. Το γεγονός ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας παρακολουθεί παιχνίδια μας, καλεί ποδοσφαιριστές μας στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ρωτά για την πρόοδο των υπολοίπων, δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μου να βελτιωθούν και να δουλέψουν προσδοκώντας σε ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ