aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Αλαμπί πόσταρε φωτογραφία με φανέλα της Ομόνοιας και…

Ο Αλαμπί πόσταρε φωτογραφία με φανέλα της Ομόνοιας και…

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ρασίντ Αλαμπί πόσταρε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο ίδιος σε ένα πανηγυρικό στιγμιότυπο στο παρελθόν με τη φανέλα της Ομόνοιας και στέλνει τις ευχές του με την αμορφή του νέου έτους 2017.

Σε όσους αγαπά και τον αγάπησαν, σε όσους τον μίσησαν, σε όσους πλήγωσε και σε άλλους πολλούς στέλνει της δικές του ευχές. Ο Αλαμπί μετά την αποχώρησή του από την Πάφος FC το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίζεται πλέον στην Σανάτ Ναφτ Αμπαντάν του Ιράν και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για άλλες… Πολιτείες -αφού δεν υπολογίζεται και τόσο- είναι ορατό.

Το ποστ του Νιγηριανού στόπερ μεταφρασμένο: «Στον παντοδύναμο Θεό, λέω ευχαριστώ. Στους αληθινούς φίλους στην πατρίδα (σ. σ. Νιγηρία) και στο εξωτερικό = σας εκτιμώ όλους. Σ’ εκείνους που μου έδειξαν αγάπη = είμαι ευγνώμων. Σε εκείνους που με πλήγωσαν = συγχωρώ και ξεχνώ. Σε αυτούς που πραγματικά πλήγωσα = ειλικρινά λυπάμαι και παρακαλώ συγχωρέστε με. Σε αυτούς στους οποίους έδειξα πως αγαπώ = θα σας αγαπώ και θα συνεχίσω να σας αγαπώ. Σε αυτούς που με βοήθησαν = είμαι ευγνώμων και θα συνεχίσω να σας εκτιμώ. Ευχαριστώ που κάνατε τη χρονιά μου παραγωγική για μένα. Εύχομαι σε όλους μία ευημερούσα νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ