aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑO αυτοσκοπός και το νέο στοίχημα για την Ομόνοια

O αυτοσκοπός και το νέο στοίχημα για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι η πρώτη φορά που η Ομόνοια καλείται να διαχειριστεί μια ήττα. Τις προηγούμενες φορές προερχόταν από νίκη, ενώ και η ισοπαλία με την ΑΕΚ δεν ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Τώρα, όμως, είναι η στιγμή που θα θελήσει να βγάλει αντίδραση. Ναι μεν έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας, όμως η νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, αποτελεί αυτοσκοπό.

Λένε πως για την Ομόνοια το μεγάλο στοίχημα στη φετινή σεζόν είναι να μπορεί να διαχειρίζεται μια αρνητική κατάσταση. Εάν μπορέσει να βγει κερδισμένη, τότε θα αυξήσει και τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου της.

Διαβάστε επίσης: Ξανασμίγουν Μποτεάκ και Ντάρμπισαϊρ

Οι πράσινοι, λοιπόν, έχουν ενώπιόν τους ένα νέο στοίχημα. Ποια ήταν τα άλλα που προηγήθηκαν; 1. Να ήταν έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. 2. Να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να έχει συνέχεια. 3. Να φέρει τον κόσμο της στο γήπεδο. Τα κέρδισε σε μεγάλο βαθμό όλα.

Διαβάστε επίσης: Ο Λέτσγιακς έκανε χαρούμενα τα… Ομονοιατάκια! (pic)

Το αρνητικό αποτέλεσμα στην Πάφο ήταν το μελανό σημείο για το οποίο γίνεται αναφορά, όμως έχει τον χρόνο και την ευκαιρία να «απαντήσει» και να το… σκεπάσει, με μια καλή εμφάνιση και κυρίως θετικό αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Όχι πως θα είναι το τέλος του κόσμου εάν δεν το πετύχει.

Η πρώτη και πιο δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από την Πάφος FC πέρασε. Στο «τριφύλλι» θέλησαν, με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, να μην τους επηρεάσει. Πλέον, οι πράσινοι βρισκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, έχοντας ως στόχο να ανακτήσουν εκ νέου την αυτοπεποίθησή τους και να πάνε με αποφασιστικότητα στη Λάρνακα. Εάν θα το πετύχουν και σε ποιο βαθμό, είναι κάτι που θα φανεί την ώρα του αγώνα, την επόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ