aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτίσκερουντ: «Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο»

Ντίσκερουντ: «Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο»

«Το 2-0 ήταν δύσκολο ματς για να το γυρίσουμε. Δεν έπαιξε ρόλο ότι είχαν παίξει πιο πολλά παιχνίδια από εμάς. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Μιξ Ντίσκερουντ μετά το 0-1 στη Λευκωσία από την Ντιναμό.

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί σήμερα, ειδικά τα τελευταία λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και φώναζαν πολύ δυνατά.

Όσο για το ένα διαδραματίζει τελικά περισσότερο ρόλο το πρώτο παιχνίδι, τώρα που δεν μετρά «διπλά» το εκτός έδρας γκολ, απάντησε πως και τα δύο ματς είναι σημαντικά. «Το πρώτο παιχνίδι είναι στο ΓΣΠ με τη Φλόρα είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να πάρουμε εδώ ένα καλό αποτέλεσμα. Αν η ατμόσφαιρα είναι το ίδιο ηλεκτρισμένη στα άλλα παιχνίδια έχουμε πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε.

Αναφορικά με τη θέση που χρησιμοποιήθηκε, είπε μόνο τερματοφύλακας δεν έπαιξε και όπου τον βάλει ο προπονητής θα αγωνιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ