aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτίσκερουντ: «Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ»

Ντίσκερουντ: «Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Μιξ Ντίσκερουντ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το ματς της Τετάρτης (5/1) κόντρα στην Πάφος FC, ενώ σχολίασε επίσης το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μίλησε επίσης για τους οπαδούς των πρασίνων, που παρά την απογοήτευση του τελευταίου αποτελέσματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, πιστεύουν ακόμα στην ομάδα και τους παίκτες.

Όσα δήλωσε ο Μιξ Ντίσκερουντ:

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Πάφος FC. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι; «Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα, χάρηκα που είδα τα παιδιά ξανά και ετοιμαζόμαστε για ένα. Παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό και ελπίζουμε όσοι περισσότεροι φίλαθλοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έρθουν και να μας στηρίξουν».

Κατά την άποψη σου, ποιες είναι οι κύριοι παράγοντες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Πάφος FC; «Να έχουμε το δικό μας μομέντουμ από την αρχή του αγώνα. Να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και να έχουμε καλή τακτική απέναντι τους. Το πιο βασικό είναι να έχουμε τη σωστή νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε οι 11 ποδοσφαιριστές που θα αρχίσουν τον αγώνα και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο… να βάλουν το λιθαράκι τους και την καλή τεχνική τους».

Η Πάφος FC βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από εμάς στη βαθμολογία και στοχεύει στις ψηλότερες θέσεις του πίνακα. Πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι; «Όχι, πιστεύω κάθε παιχνίδι έχει τη δική του “ζωή”, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Έτσι δεν κοιτάζω που βρίσκονται οι ομάδες στη βαθμολογία. Γνωρίζουμε καλά πώς κάθε ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα αν αποδώσει στο ψηλότερο της επίπεδο θα είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές ομάδες να παλεύουν για τον τίτλο ή τη συμμετοχή τους σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ποια είναι η άποψη σου; «Πρώτα από όλα θεωρώ ότι γενικά, για τους φιλάθλους, αυτό το πρωτάθλημα είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθείς. Πολλές ομάδες μέχρι την κορυφή είναι ανταγωνιστικές. Φυσικά θέλουμε να είμαστε μία από αυτές και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έτσι ανυπομονώ για αυτό».

Οι οπαδοί μας είναι απογοητευμένοι από το τελευταίο μας αποτέλεσμα, αλλά ακόμη πιστεύουν στην ομάδα και στους παίκτες. Τι μπορούμε να τους πούμε; «Είναι φανταστικό που το ακούω αυτό. Όλοι αναγνωρίζουν τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, νιώθουμε σαν να τους έχουμε στην “πλάτη” μας και θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω για να πανηγυρίσουν. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που είναι πολύ σημαντικό, δεν πήγε όπως εμείς θα θέλαμε. Όμως παλέψαμε και δώσαμε ό,τι είχαμε και κάποιες μέρες θα είναι έτσι. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Σίγουρα ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσο μακριά γιατί έρχονται σημαντικά παιχνίδια, έτσι επικεντρωνόμαστε σε αυτά».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ