aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτέρμπι υπό το βλέμμα του Πάμπου

Ντέρμπι υπό το βλέμμα του Πάμπου

Όπως έκανε στο ματς με τον Απόλλωνα έτσι και αύριο, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το νέο ντέρμπι της Ομόνοιας, της ομάδας της οποίας τα ηνία θα αναλάβει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο 49χρονος προπονητής θα σχηματίσει εκ νέου άποψη για τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τους Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ να αγωνιστούν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Παρόλο που έχει εικόνα για την αξία των παικτών, θέλει να διαπιστώσει τον χαρακτήρα που θα δείξουν και σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι. Η παρουσία του στο γήπεδο αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους πράσινους, αν και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα η εμφάνιση δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Ο Κύπριος τεχνικός εντός της επόμενης βδομάδας θα αρχίσει το σαφάρι εντοπισμού ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Η αρχή θα γίνει από την Πορτογαλία, χώρα από την οποία συνηθίζει να κάνει ψώνια, ενώ ακολούθως ενδέχεται να επισκεφθεί τις Ισπανία και Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ