aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάβιντσον: Η αποζημίωση της Ομόνοιας, το απαγορευτικό και η διαφωνία με Λάρκου

Ντάβιντσον: Η αποζημίωση της Ομόνοιας, το απαγορευτικό και η διαφωνία με Λάρκου

O Ντάβιντσον Μοράις ήταν φιλοξενούμενος στο κανάλι «The OLB / NoChoftes Podcast» στο YouTube.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Ομόνοιας μίλησε στα ελληνικά για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, την διαδρομή του στην Ελλάδα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ομόνοια το 2010, τις αναμνήσεις του από την Κύπρο και την εκδοχή του για τον λόγο που έφυγε από το «τριφύλλι».

Αναφέρθηκε στην επιθυμία του Τάκη Λεμονή να τον φέρει στην Ομόνοια, το παράπονο που είχε από τον Νεόφυτο Λάρκου για το γεγονός ότι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη δεύτερη σεζόν της θητείας του στους πράσινους και χαρακτήρισε τον νυν Τεχνικό Διευθυντή της Ομόνοιας ως άψογο επαγγελματία και οργανωμένο. «Αφήνω τα προβλήματα που είχα μαζί του. Για μένα ήταν ο καλύτερος που πέρασε από την Ομόνοια. Επαγγελματίας, ο πιο οργανωμένος», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ο Ντάβιντσον αποκάλυψε πως όταν αποχώρησε από την Ομόνοια αποζημιώθηκε με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρει μετεγγραφή σε άλλη κυπριακή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ