aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊρ: «Πρέπει να κάνουμε το ΓΣΠ φρούριο»

Ντάρμπισαϊρ: «Πρέπει να κάνουμε το ΓΣΠ φρούριο»

Βήμα-βήμα θα δείτε καλύτερη Ομόνοια, τόνισε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ μιλώντας στο match programme του αγώνα με την Ένωση στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Άγγλος επιθετικός επεσήμανε ότι το στάδιο της πρωτεύουσας πρέπει να γίνει «φρούριο» για τους πράσινους.

Μετά από 3 εβδομάδες, το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά, σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Είναι αλήθεια πως υπήρξε μία μικρή διακοπή, μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Όμως, αυτό το γεγονός μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί για ακόμη 3 εβδομάδες. Οπόταν, ελπίζω, πως αυτή η διακοπή, θα λειτουργήσει θετικά για την Ομόνοια».

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, πόσο σημαντικό είναι αυτό; «Το ΓΣΠ είναι το σπίτι μας και πρέπει να το κάνουμε φρούριο! Και από τη στιγμή που αρχίσαμε το πρωτάθλημα με νίκη εντός έδρας, σημαίνει κάναμε μία καλή αρχή. Φυσικά, με την υποστήριξη του κόσμου νιώθουμε ακόμη πιο δυνατοί για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Με την Ένωση αγωνιστήκαμε και σε φιλικό παιχνίδι πριν από 1 μήνα, είναι θετικό ή αρνητικό αυτό; «Η Ένωση είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όμως, από την πλευρά μας, πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το δικό μας, επιθετικό, παιχνίδι. Να πιέσουμε τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο και πιστεύω πως η Ομόνοια θα παρουσιαστεί πάρα πολύ καλή. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τη μέρα που αγωνιστήκαμε απέναντι στην Ένωση, συνεπώς δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς».

Ο αντίπαλος προέρχεται από βαριά ήττα, πιστεύεις το παιχνίδι κρύβει παγίδες;

«Η βαριά ήττα είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει με δύο διαφορετικούς τρόπος για τον αντίπαλο. Είτε υπέρ του, είτε εναντίον του. Όμως, πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τους επιτρέψουμε να πιστέψουν πως μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά».

Πιστεύεις θα δούμε μία διαφορετική, προς το καλύτερο, Ομόνοια; «Πιστεύω πως βήμα-βήμα θα δείτε μία καλύτερη Ομόνοια. Δουλεύουμε, καθημερινά, πάρα πολύ σκληρά για να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παρουσιάζεις ωραίο θέαμα στο γήπεδο και να δίνεις στον κόσμο σου την ευχαρίστηση για αυτό που βλέπει. Όμως, προέχει να έρθουν οι τρεις βαθμοί, που είναι το πιο σημαντικό. Αν η νίκη συνοδευτεί με πολύ καλή εμφάνιση, ακόμη καλύτερη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ