aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊρ: «Νιώθω απαίσια… αμφισβητώ τον οποιονδήποτε»

Ντάρμπισαϊρ: «Νιώθω απαίσια… αμφισβητώ τον οποιονδήποτε»

Συντετριμμένος με την απώλεια του πέναλτι στο 63’ που στέρησε από την Ομόνοια την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 το ντέρμπι με τον Απόλλωνα δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης στον χώρο των αποδυτήριων ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Ο Άγγλος επιθετικός των πρασίνων γλίστρησε και αστόχησε στο πέναλτι στην ήττα με 2-0 από την ομάδα της Λεμεσού. Τόνισε ότι νιώθει απαίσια αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσει, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για τη δυναμική της Ομόνοιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σε ερώτηση για το ποια γεύση αφήνει η ήττα από τον Απόλλωνα, ανέφερε: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ από το πουθενά. Είμαι συντετριμμένος για την απώλεια του πέναλτι… γλίστρησα. Δεν είναι καλό για τα παιδιά, νιώθω απαίσια, όμως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνέλθω, να σηκώσω το κεφάλι και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Ομόνοια, είπε: «Νομίζω ότι απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που παίζουμε. Είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι να πεις κάτι τέτοιο. Πρέπει να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε».

Ένα μήνυμα στον κόσμο:«Είναι πάντα φανταστικοί, δεν μπορείς να πεις κάτι κακό για τους οπαδούς. Είναι πάντα εδώ, έχοντας θετική διάθεση και με τραγούδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ατμόσφαιρα εδώ, οπότε, τους ευχαριστούμε που ήρθαν».

Για το αν το πέναλτι ήταν το «κλειδί» του αγώνα, απάντησε: «Ναι φυσικά και ήταν. Πιστεύω ότι αν σκόραρα και ισοφαρίζαμε σε 1-1, τότε ίσως να ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχασα το πέναλτι, συμβαίνουν αυτά, γλίστρησα στο γρασίδι αλλά αυτά συμβαίνουν. Είμαι αρκετά μεγάλος για να σηκώσω το κεφάλι και να πάω στο επόμενο παιχνίδι».

Για την ψυχολογία στα αποδυτήρια μετά την ήττα, απάντησε: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και σαν ομάδα πρέπει να είμαστε δυνατοί και ψυχολογικά. Είμαστε μια καλή ομάδα και αμφισβητώ τον οποιοδήποτε λέει ότι δεν είμαστε καλή ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ