aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: Πού ήσουνα πέρυσι-πρόπερσι, πού είσαι φέτος;

Ντάρμπισαϊαρ: Πού ήσουνα πέρυσι-πρόπερσι, πού είσαι φέτος;

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μοιραίος, άτυχος, απογοητευμένος είναι μερικά επίθετα που μπορείς να χαρακτηρίσεις τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο επιθετικός της Ομόνοιας αστόχησε από την άσπρη βούλα στο ντέρμπι με τον Απόλλων, καθώς γλίστρησε και έτσι δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο ίδιος δεν το πίστευε, ένιωσε απαίσια απέναντι στον κόσμο αλλά και στους συμπαίχτες του όπως δήλωσε μετά τον αγώνα, ωστόσο αυτό είναι το ποδόσφαιρο και με αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να ζήσουν στο πράσινο οικοδόμημα. Η δυσκολία στο σκοράρισμα είναι ένα… φαινόμενο το οποίο παρατηρείται από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, αφού το «τριφύλλι» πλησιάζει την αντίπαλη εστία και κάπου εκεί… χάνεται και δεν βρίσκει στόχο.

Διαβάστε επίσης: Αυτό που συμβαίνει με την Ομόνοια, είναι αδιανόητο

Αυτός ο παράγοντας δεν σημαίνει πως ο Άγγλος επιθετικός των πρασίνων «ξέχασε» πώς να σκοράρει και πώς να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα. Η αξία του και τα όσα έχει πετύχει τις προηγούμενες δύο σεζόν είναι καταγεγραμμένα και αδιαμφισβήτητα. Ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι σε καλό… φεγγάρι αυτή την περίοδο. Ενδεικτικό είναι το εξής: Στους πρώτους τέσσερεις αγώνες της σεζόν 2018-19 έχει πετύχει μόλις ένα γκολ απέναντι στην ΕΝΠ.

Ψάχνοντας λίγο παρατηρήσαμε πως στις άλλες δύο αγωνιστικές περιόδου που φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» έχει καταγράψει τα εξής: Τη σεζόν 2016-17 πέτυχε 5 γκολ στα πρώτα τέσσερα (χρονικά) ματς της Ομόνοιας (ένα απέναντι στον Ερμή, δύο με την Καρμιώτισσα, δύο με την Αναγέννηση Δερύνειας), ενώ τη σεζόν 2017-18 «μάτωσε» τα αντίπαλα δίκτυα 4 φορές (δύο με τον Εθνικό Άχνας, ένα με την Πάφο, ένα με την ΑΕΚ).

Προφανώς ο Ντάρμπισαϊρ δεν βρίσκεται στα πάνω του, ωστόσο όταν αρχίσει να χτίζει ψυχολογία τότε τα γκολ θα έρθουν και θα παρουσιαστεί πιστός… στρατιώτης στο καθήκον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ