aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: «Nα κερδίζαμε κι ας παίζαμε άσχημα, θα το προτιμούσα»

Ντάρμπισαϊαρ: «Nα κερδίζαμε κι ας παίζαμε άσχημα, θα το προτιμούσα»

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μέσω του OFC TV, καταθέτει την άποψή του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, σχολιάζει την εικόνα της ομάδας, τη δουλειά του Xουάν-Κάρλος Ολίβα και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας.

«Πιστεύω πως απέναντι στον Απόλλωνα δεν πρέπει να κάνουμε πολύ διαφορετικά πράγματα, από αυτά που κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ. Νομίζω πως ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, πιστεύω πως πρέπει να δημιουργούμε ακόμη λίγες ευκαιρίες, όπως είπε και ο προπονητής, αλλά με την εμφάνιση μας κόντρα στην ΑΕΚ δείξαμε σε όλους στην Κύπρο πως είμαστε μία ομάδα που επανέρχεται και έχει πολλά να κάνει ακόμη. Όμως, εμείς δώσαμε μόνο τρία επίσημα παιχνίδια και η ΑΕΚ 12. Στα τρία που αγωνιστήκαμε δείξαμε πως συγκρινόμαστε με τους καλύτερους», είπε αρχικά ο Άγγλος φορ.

Και πρόσθεσε για την εμφάνιση με την ΑΕΚ και τη δουλειά του προπονητή: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια αρχίσαμε καλά, στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν λίγο καλύτεροι και στο τρίτο ακόμη περισσότερο. Ξέρω πως ηττηθήκαμε στο τρίτο παιχνίδι και θα προτιμούσα να παίζαμε άσχημα και να κερδίζαμε, παρά να παίξουμε καλά και να ηττηθούμε. Αλλά φάνηκε ξεκάθαρα πως ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά, οι παίκτες ακούνε τα πάντα από όσα λέει, ξέρει ακριβώς τη δουλειά του και χτίζει μία δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ελπίζει σε συνέχεια της βελτίωσης της ομάδας του: «Ελπίζω να συνεχιστεί η βελτίωση της ομάδας. Ακόμη και στις προπονήσεις βλέπεις πως υπάρχει βελτίωση προπόνηση με προπόνηση, από την περίοδο της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Από τα φιλικά παιχνίδια μέχρι τα επίσημα, σε κάθε αγώνα γίνεται καλύτερη. Όπως έχω πει, από τα φιλικά μέχρι τα επίσημα παιχνίδια, βήμα-βήμα, σιγά-σιγά, γινόμαστε καλύτεροι. Είναι φυσιολογικό να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση η ομάδα. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι χτίζεις αυτοπεποίθηση και όταν κερδίζεις ακόμη ένα, είναι καλύτερο. Και δείχνει στους παίκτες πως ότι λέει ο προπονητής είναι σωστό, οπόταν οι παίκτες θα το λάβουν αυτό υπόψη τους, θα βελτιώνονται ακόμη περισσότερο στην προπόνηση και θα το πάρουν μαζί τους στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας κατέληξε: «Όταν έχεις τους φιλάθλους σου και ειδικά τους δικούς μας φιλάθλους, είναι απίστευτος ο θόρυβος και η ενέργεια που δίνουν στους παίκτες. Είναι, όπως λέμε, ο 12ος παίκτης στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν και να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που θέλουν να κερδίζουμε, όλοι χρειαζόμαστε να κερδίζουμε, οι παίκτες, το προσωπικό, ο κόσμος, όλοι μας. Όλοι μας θέλουμε να κερδίζουμε και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίζουμε και κάθε προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ