aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν ποτέ εύκολος αντίπαλος...»

Ντάρμπισαϊαρ: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν ποτέ εύκολος αντίπαλος…»

Παρακολουθήστε και διαβάστε τις δηλώσεις του Άγγλου επιθετικού της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ενόψει του αυριανού (31/08) αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, η Σαλαμίνα δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος για εμάς. Πάντα όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα τους ή στην έδρα μας, δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Οπότε περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά.

Αν θα βοηθήσει την Ομόνοια η διακοπή μετά από τη 2η αγωνιστική, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και ενδεχόμενη νίκη επί της Σαλαμίνας είπε: «Ναι, φυσικά θα βοηθήσει την ομάδα η νίκη πριν από τη διακοπή. Προφανώς στο πρώτο παιχνίδι θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ενόψει του επόμενου αγώνα. Η νίκη επί της Δόξας ήταν πολύ σημαντική. Η αυτοπεποίθηση όλων μας μετά από τους τρεις βαθμούς τονώθηκε, μας έδωσε περισσότερη πίστη και μας έκανε να νιώθουμε πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το συναίσθημα του σκοραρίσματος με αφορμή το γκολ του απέναντι στη Δόξα είπε: «Ναι, είναι πάντα πολύ ωραία να σκοράρεις όταν είναι εφικτό. Όμως, το πιο σημαντικό για εμάς, ως ομάδα, ήταν οι τρεις βαθμοί και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός πως και φέτος έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, υπογράμμισε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, κάθε σεζόν είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο αρκετά καλά. Όσο περισσότερο μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και παίζουμε μαζί, τόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο μας στο γήπεδο».

Καταλήγοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Θυμάμαι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρώπη. Οι φιλάθλοι μας ήταν φανταστικοί και εκδηλωτικοί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα: Συνεχίστε να τραγουδάτε, συνεχίστε να βοηθάτε τους παίκτες, σημαίνει πάρα πολλά για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ