aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: «Για μένα δεν μοιάζουν όλα σαν λαμπερό ουράνιο τόξο...»

Ντάρμπισαϊαρ: «Για μένα δεν μοιάζουν όλα σαν λαμπερό ουράνιο τόξο…»

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ μετά το τέλος της νίκης της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ (1-0) μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης στην μικτή ζώνη του ΓΣΠ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ομόνοιας, αλλά και στη δική του απόδοση τονίζοντας ότι σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο ανικανοποίητος Αναστασίου ξέρει που ήρθε

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν δίκαη νίκη, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σαν ομάδα. Για μένα δεν μοιάζουν όλα σαν ένα λαμπερό ουράνιο τόξο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Η ομάδα κερδίζει και για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ήμουν πρώτος σκόρερ για δύο χρόνια, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Σήμερα το καταφέραμε, και δεν πειράζει που δεν σκόραρα. Σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, δείξαμε στους οπαδούς μας που είναι φανταστικοί πως τους έχουμε μεγάλη ανάγκη. Πρέπει κάθε ματς να παλεύουμε όπως σήμερα, να δίνουμε το 100%.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόθεση τεσσάρων μετεγγραφών, η απάντηση για τον Αντόνια

Ο προπονητής θα είναι χαρούμενος με αυτά που είδε και ελπίζω να περάσουμε από τον Απόλλωνα (σ.σ. η αναφορά ήταν για το ματς κυπέλλου). Στον πρώτο αγώνα είχαμε αρκετές ευκαιρίες και για να είμαι ειλικρινής έχασα κι εγώ σημαντικές ευκαιρίες και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Όμως, ανυπομονούμε για τον επαναληπτικό και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ