aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: Για δες καιρό που διάλεξε…

Ντάρμπισαϊαρ: Για δες καιρό που διάλεξε…

Βρήκε μέρα να σταθεί άτυχος ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και να τραυματιστεί. Στο πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, στο πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της Ομόνοιας και στο πρώτο φιλικό που είδε δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα συν και τα πλην στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος έψαχνε εναγωνίως το γκολ αφού ήταν «άσφαιρος» στην Πολωνία, κατάφερε να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού, όμως λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στραβοπάτησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Μόντες το αγαπημένο παιδί της εξέδρας! (vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποκόμισε μια φλεγμονή χαμηλά στο πόδι από στραβοπάτημα και θα πρέπει να περάσει ένα διήμερο για να υποχωρήσει και ακολούθως να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε με επίδεσμο στο πόδι ο Ντάρμπισαϊρ (pic)

Εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό παρόλο που ο 32χρονος φορ πονά. Το ιατρικό τιμ της Ομόνοιας έδεσε με επίδεσμο το πόδι του ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο σημείο και τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουν τη σοβαρότητά του. Σίγουρα ο Ντέρμπισαϊρ θα χάσει το φιλικό της Τετάρτης με το Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης: «Άγγιξαν» τον αριθμό 13.000 Ομονοιάτες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ