aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝταμπίζας: «Καλή η κριτική αρκεί να έχει λογική»

Νταμπίζας: «Καλή η κριτική αρκεί να έχει λογική»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας και έχει επιλέξει να μιλά με τη δουλειά και τα έργα του. Το πλάνο του όπως και ο ίδιος θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, όπως άλλωστε και όλοι στην Ομόνοια.

Ο Νίκος Νταμπίζας ξέρει πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος του «τριφυλλιού», διαβάζει και ακούει τις κριτικές που δέχεται ο κάθε παίκτης της ομάδας και μερικές φορές κι ο ίδιος, όμως είναι σίγουρος ότι η ομάδα βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Πετύχαμε τον τεχνικό διευθυντή των πρασίνων καθ’ οδόν για το ΓΣΠ, όπου πήγε για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας κόντρα στον Απόλλωνα, που έγινε προς τιμήν του Νούνο Ασίς. Και είχαμε μαζί του μια σύντομη συνομιλία στον ανελκυστήρα του γηπέδου της πρωτεύουσας.

Αρχικά ζητήσαμε τη γνώμη του για την κριτική που δέχεται ο Μπρούνο Νασιμέντο και μας απάντησε περιεκτικά: «Η κριτική είναι αποδεκτή αρκεί να έχει λογική», εννοώντας φυσικά ότι ακόμη είναι νωρίς για να κριθεί όχι μόνο ο Βραζιλιάνος αμυντικός αλλά ο οποιοσδήποτε παίκτης βρίσκεται στην ομάδα σχεδόν δύο μήνες.

Kληθείς να σχολιάσει γιατί ο Παντελιάδης «βαφτίστηκε» ως κεντρικός αμυντικός και δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση που είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο «Ντάμπι» ξέροντας ότι τώρα οι επιλογές στην καρδιά της άμυνας είναι περισσότερες με την απόκτηση του Λουκά Βύντρα, απάντησε τα εξής: «Όλα στην ώρα τους. Σιγά-σιγά τα πάντα θα γίνουν όπως πρέπει».

Τέλος, ερωτηθείς εάν είναι ευχαριστημένος από τις μετεγγραφές που έγιναν, κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και κατευθύνθηκε γρήγορα στα κλειστά δημοσιογραφικά θεωρεία για να παρακολουθήσει το φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ