aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝοκ άουτ για 6-8 εβδομάδες ο Φιλιώτης

Νοκ άουτ για 6-8 εβδομάδες ο Φιλιώτης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σχεδόν δύο μήνες (6-8 βδομάδες) εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Ανδρέας Παναγιώτου, Φιλιώτης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που στάθηκε άτυχος στην τελευταία φάση του αγώνα στο Δασάκι, ως γνωστόν εγχειρίστηκε στην κλείδα.

Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά τον Φιλιώτη, όμως απέδειξε και στο παρελθόν πως είναι σκληρό καρύδι και με υπομονή και επιμονή θα επιδιώξει να επανέλθει γερός και δυνατός. Στην Ομόνοια πιστεύουν στον 21χρονο ποδοσφαιριστή και με την επάνοδό του αναμένεται να πάρει ευκαιρίες.

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια, η Καρμιώτισσα και η προετοιμασία άρχισε από χθες. Παιχνίδι που θα γίνει στο ΓΣΠ, το Σάββατο (19:00) και προσφέρεται για την ομάδα του Κάρβερ να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε χθες βράδυ με την ΑΕΛ στο ΓΣΖ.

Ματς που έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να το παρακολουθήσει και να εξαγάγει τα συμπεράσματά του, για την αξία και τον τρόπο παιχνιδιού της Καρμιώτισσας. Τις προσεχείς μέρες θα γίνει ανάλυση στους ποδοσφαιριστές και θα δουλέψουν στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο ματς του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ