aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικόλας Γεωργίου: Οι δύο αναγκαίες μετεγγραφές για την Ομόνοια

Νικόλας Γεωργίου: Οι δύο αναγκαίες μετεγγραφές για την Ομόνοια

Την απόκτηση επιθετικού κορυφής και ακραίου επιθετικού χαρακτήρισε ως αναγκαίες για την Ομόνοια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Νικόλας Γεωργίου. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων τόνισε ότι το πρόβλημα στο σκοράρισμα υφίσταται και οι προσθήκες θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό.

«Πρέπει να ενισχυθεί γιατί δεν ενισχύθηκε καλά το Καλοκαίρι με επιθετικό και ακραίο επιθετικό. Δεν πρέπει να κρίνεις αυστηρά γιατί είναι δύσκολη η μετάβαση και είναι η πρώτη φορά για την Ομόνοια.«Εκτός από επιθετικό και εξτρέμ δεν νομίζω να χρειάζεται αλλού ενίσχυση. Υπάρχει ο Σέχου που μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις. Η Ομόνοια δεν σκοράρει εύκολα. Αν αρχίσουν οι φορ μας να βάζουν γκολ δεν χρειάζεται τίποτα. Αλλά, με αυτά που βλέπουμε χρειάζεται. Αλλάζει λίγο ανταγωνισμός, υπάρχει και μια ψυχολογική βοήθεια», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γεωργίου: «Δεν είμαι Μπεργκικός, είμαι Ομονοιάτης. Μην κρίνετε τώρα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ