aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικόλας Γεωργίου: «Η θέση του Μιξ, οι επείγουσες ανάγκες και ο προβληματισμός για τον κυπριακό...

Νικόλας Γεωργίου: «Η θέση του Μιξ, οι επείγουσες ανάγκες και ο προβληματισμός για τον κυπριακό πάγκο»

Στις δηλώσεις του στον Active 107,4 & 102,5, ο Νικόλας Γεωργίου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο ντεμπούτο του Μιξ Ντίσκερουντ με τη φανέλα της Ομόνοιας απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης, απάντησε πού επείγει η ενίσχυση για τους πράσινους, ενώ εξέφρασε και των προβληματισμό του για τον κυπριακό πάγκο της ομάδας του.

Πρώτα μίλησε για τον Ντίσκερουντ: «Τον βάζει από αριστερά για να συγκλίνει. Δεν είναι έτοιμος, με την μπάλα είναι πολύ καλός, βοηθά να βγει η ομάδα από την άμυνα και να γίνει σωστή κυκλοφορία. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ανθρώπου. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η θέση του ή πίσω από τον επιθετικό, ξέρει καλύτερα ο Μπεργκ. Ξέρει πολλή μπάλα, αλλά υπάρχει καιρός για να κριθεί. Οι παίκτες θα ανέβουν, όμως, ήταν μόνο ένα ματς και είναι νωρίς να πούμε “αυτός κάνει, αυτός δεν κάνει”. Νομίζω πως με λίγες προσθήκες θα είναι καλύτερα για την ομάδα».

Ακολούθως κλήθηκε να απαντήσει ποιες είναι κατά την άποψή του οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η Ομόνοια. Η απάντησή του: «Χρειάζεται παίκτη ενδεκάδας. Όχι μετεγγραφή για χάριν της μετεγγραφής. Γι’ αυτό καθυστερούν λίγο οι μετεγγραφές. Πραγματικά, παίκτες από το πάνω ράφι. Δεν λέω να πάρεις παίκτες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχεις. Θέλει ταχύτητα στην επίθεση και κάτι καλύτερο στην άμυνα. Εκεί που πήρε παίκτες δηλαδή, αυτόν από την Ντιναμό (σ.σ.: Ατιέμγουεν) και τον Γιούστε, αλλά ακόμα δεν τους είδαμε».

Ακολούθως, ο Γεωργίου στάθηκε και σε άλλο ένα σημείο: «Η Ομόνοια ψες είχε μόνο Κύπριους στον πάγκο της. Αυτοί ήταν οι περσινοί που αγωνίστηκαν και είναι πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν. Αν παίξεις σε ευρωπαϊκό όμιλο και θα χρειαστείς να βάλεις παίκτες από τον πάγκο σε κάποια ματς πρωταθλήματος, δεν μπορείς με 11 μικρούς να παίξεις στα ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Να τα ξεχωρίζουμε λίγο. Κάπου θα χάσεις τη συνοχή. Δεν ξέρω τι πλάνο έχει ο προπονητής, αλλά χρειάζονται μια-δυο κινήσεις ακόμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ