aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικόλας Γεωργίου για Παπασταύρου: «Ούτε ο Αμπράμοβιτς ήταν με την Τσέλσι»

Νικόλας Γεωργίου για Παπασταύρου: «Ούτε ο Αμπράμοβιτς ήταν με την Τσέλσι»

Υπερήφανος που αποτέλεσε μέλος της σπουδαίας ιστορίας της Ομόνοιας δήλωσε ο Νικόλας Γεωργίου. Ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων με αφορμή τα 72α γενέθλια του τριφυλλιού μίλησε στον Super Sport FM και εμφανίστηκε βέβαιος ότι έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα.

«Να ζήσουμε, να τα εκατοστήσουμε, να τα χιλιάσουμε… Νιώθω μεγάλη περηφάνια που έπαιξα και εγώ στην Ομόνοια κι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι, για να γίνει πιο ισχυρή ομάδα. Η Ομόνοια είναι λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου με τον κόσμο της να την ακολουθεί παντού. Πάμε για πιο καλές μέρες, χωρίς ισχυρή Ομόνοια δεν υπάρχει ισχυρό ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Με δυνατή Ομόνοια δυναμώνουν όλοι ακόμη και οι αντίπαλοι, η ομάδα έχει υγεία, γίνεται σωστός προγραμματισμός και στόχος είναι η επάνοδος στις επιτυχίες. Φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα, είχε την πιο σταθερή πορεία», είπε αρχικά και ακολούθως τοποθετήθηκε για τον Σταύρο Παπασταύρου και έκανε παραλογισμό με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Αρχικά ένας επενδυτής μπορεί να σκεφτεί για τους δικούς του σκοπούς αλλά μετά υπάρχει αυτή η σύνδεση και δεν μένει μόνο ως επένδυση. Ο Άμπραμοβιτς δεν ήταν ποτέ με την Τσέλσι και μετά συνδέθηκε με την ομάδα, κι έγινε υποστηρικτής της».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το κενό… φωτογραφίζει Παπουλή!

Τι πορεία περιμένεις στην Ευρώπη; «Στην Ευρώπη αν είμαστε τυχεροί μπορεί να μπούμε απευθείας στους ομίλους, υπάρχει ένα σενάριο με όλα αυτά. Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερό ρόστερ, να μην γίνονται συνέχεια αλλαγές. Η Ομόνοια είναι ομάδα του προπονητή, είναι με την σφραγίδα του Μπεργκ αυτή η Ομόνοια. Πλέον έγινε πολύ πιο ανταγωνιστική η ομάδα μου, βγάζει απίστευτη πειθαρχία και με δύο ή τρεις κινήσεις προσεγμένες θα είναι ακόμη πιο ισχυρή. Θα μπορούσε για νταμπλ, έχει φορμαριστεί και ήταν πολύ δύσκολο να την σταματήσουν».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και τις ευκαιρίες που πήραν από τον Χένινγκ Μπεργκ; «Πρέπει να υπάρχουν Κύπριοι στην ομάδα, ν’ αρπάζουν τις ευκαιρίες όταν τους δίνεται η δυνατότητα, να είναι διπλά έτοιμοι όταν έχουν αυτή την ευκαιρία. Υπάρχει μπόλικος ανταγωνισμός με τους ξένους. Πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει σταθερότητα και όχι εκλάμψεις».

Σου έλειψε το ποδόσφαιρο; «Αν μπορούσα να παίζω στα 60, θα έπαιζα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ