aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικόλας Γεωργίου: «Εμένα μου άρεσε ο Ντούρις»

Νικόλας Γεωργίου: «Εμένα μου άρεσε ο Ντούρις»

Ο Νικόλας Γεωργίου υπεραμύνθηκε της επιλογής του Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιήσει τον Μίχαλ Ντούρις. Μιλώντας στον Active 107,4 & 102,5, σχολίασε σχετικά με την κριτική που γίνεται για τον Νορβηγό προπονητή:

«Εμένα μου άρεσε ο Ντούρις. Αν έκανα εγώ κάποιον αλλαγή θα ήταν ο Τσέποβιτς. Ο Ντούρις, παρά το ότι έχασε την ευκαιρία, είχε κερδίσει φάουλ, είχε τρέξει, έπαιξε αυτό που μπορούσε. Δηλαδή αν το έβαζε θα ήταν όλα μια χαρά;».

Ακολούθως, ανέφερε πως δεν χάθηκε το ματς λόγω κάποιας επιλογής του Μπεργκ: «Δεν έκανε κάτι η Ντιναμό, που να πεις ότι ο Μπεργκ έχασε το παιχνίδι. Ήταν μια φάση που βγήκε εκεί ο παίκτης, έκανε μια προσποίηση, σούταρε και μπήκε. Το δεύτερο, εντάξει, ήταν κακή συνεννόηση στην άμυνα. Δεν είδα ομάδα να μας βάζει πάρα πολλή πίεση, αλλά είναι καλύτερη από την Ομόνοια. Δεν είχε σχέση ο Ντούρις ή ο Τσέποβιτς, αλλά έλειπε μπροστά η ταχύτητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ