aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝικολακόπουλος: «Πάγωσε το θέμα Φαμπιάνο, ο Λάζαρος θα βοηθήσει»

Νικολακόπουλος: «Πάγωσε το θέμα Φαμπιάνο, ο Λάζαρος θα βοηθήσει»

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστας Νικολακόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM σχετικά με το θέμα του Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ενώ αναφέρθηκε και στους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ιωάννη Κωστή.

Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν υπάρχουν νεότερα. Το θέμα έχει παγώσει. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε, όταν ήταν να προχωρήσει, με τις συζητήσεις των δύο ομάδων, το θέμα έχει παγώσει. Το κρίσιμο σημείο ήταν την Παρασκευή και το Σάββατο. Η Ομόνοια δεν έδειξε διατεθειμένη να τον δώσει. Ήθελε πάρα πολλά χρήματα για να δώσει το «οκ».

Ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ το ποσό που ήθελε η Ομόνοια; «Νομίζω παραπάνω. Δεν είμαι βέβαιος. Έχω ακούσει διάφορα ποσά. Πάντως, η Ομόνοια ήθελε πολλά χρήματα και με το δίκαιο της αφού έχει τα προκριματικά του Champions League».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που έχει συμφωνήσει με την Ανόρθωση: «Νομίζω ότι θα μπορεί να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά. Θα πρέπει να γίνει καλή διαχείριση γιατί είναι στα 34 του χρόνια. 100% μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Το πιο πιθανό είναι να παίξει στον Ολυμπιακό Β΄. Αν μπορεί να προχωρήσει το όλο ζήτημα. Είδα κάποιες ενέργειες του στον Λεβαδειακό και ήταν επιπέδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ