aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝίκη της Ομόνοιας από το ημίχρονο;

Νίκη της Ομόνοιας από το ημίχρονο;

Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Νιλ Λένον στην Ομόνοια με την παρουσίαση του Βορειοϊρλανδού προπονητή από τους «πράσινους».

Ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας έθεσε ως πρώτο και πιο άμεσο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, από τη στιγμή που η ομάδα απέτυχε να διεκδικήσει τη διατήρηση των σκήπτρων στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι αδιάφορα για τους «πράσινους». Εξάλλου μέσα από αυτά ο Νιλ Λένον έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα του, να δει τα προτερήματά της και κυρίως να εντοπίσει τα προβλήματα που την έφεραν στο δεύτερο γκρουπ και εκτός τίτλου φέτος.

Το παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΠ είναι το πρώτο στα πλέι οφ για την Ομόνοια, από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας. Και είναι το πρώτο με τον νέο τεχνικό στον πάγκο. Είναι προφανές ότι ο Νιλ Λένον θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο νησί μας και γνωρίζει ότι μόνο με μία νίκη στο ματς αυτό θα φτάσει η ομάδα του ήρεμη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Η νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 1.53 στον Stoiximan και το ενδεχόμενο να κερδίζει από το ημίχρονο δίνει 2.27. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσει με over 2.5 γκολ, η απόδοση είναι 2.27, ενώ αν βλέπετε over 2.5 γκολ με NG, ποντάρετε στο 5.90. Το ενδεχόμενο να κερδίζει η Ομόνοια στο ημίχρονο είναι στο 2.05 στον Stoiximan. Το over 2.5 γκολ για τους «πράσινους» στο 2.85, ενώ το over 1.5 γκολ για την Ομόνοια στο ημίχρονο δίνει 3.95. Αν πιστεύετε ότι θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, η απόδοση είναι 2.07. Πόσα γκολ θα πετύχει η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο; Κανένα γκολ με απόδοση 2.70, 1 γκολ με απόδοση 2.52 ή 2+ γκολ με απόδοση 2.92;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ