aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΝέος προπονητής της Ομόνοιας ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Νέος προπονητής της Ομόνοιας ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Τα ηνία της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας αναλαμβάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο των πρασίνων έπειτα από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Το Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, στη θέση του προπονητή.

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εργάστηκε και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στη θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία των “πρασίνων” και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα.

«Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ειδικότερα τον Πρόεδρο, Λώρη Κυριάκου και τον Επικεφαλής του Τμήματος, Στάθη Σταυρινού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Διαπίστωσα μεγάλο ενδιαφέρον για αναδιοργάνωση του Τμήματος και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόταση. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας. Την πρώτη σεζόν θα επιχειρήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον. Έχουμε ανάγκη ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας, διότι έτσι θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ