aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝεοφυτίδης για Μαργκάσα: «Βγάζουμε συμπεράσματα του καφενέ...»

Νεοφυτίδης για Μαργκάσα: «Βγάζουμε συμπεράσματα του καφενέ…»

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Για την περίπτωση των Λόπες, Μαργκάσα, Άλεξ: «Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια. Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Μέσω δημοσιευμάτων βγήκαν στην επιφάνεια κάποια πράγματα, νιώσαμε την ανάγκη να εκδώσουμε ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν την συμβουλή και την στήριξη του ΠΑΣΠ, πάνω στο θέμα της δημοσιότητας και της φημολογίας που διέρρευσε. Θεωρώ ότι το θέμα δεν τέθηκε σωστά, θεωρώ ότι οφείλουμε και πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του κάθε ποδοσφαιριστή και πρέπει να σταματήσει αυτή η νοοτροπία με την κάθε φημολογία που υπάρχει και να βγάζουμε συμπεράσματα του καφενέ και να διασύρουμε το όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι σοβαρά αυτά που λέω».

Και πρόσθεσε: «Νομικά έχει κάθε ομάδα, κάθε δικαίωμα αν δεν είναι ευχαριστημένος με τον υπάλληλο του, να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας. Δεν το απαγορεύει κανένας, αλλά υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Το να στήνουμε λαϊκισμούς, άνευ ουσίας, καθώς η Ομόνοια δεν έχει τοποθετηθεί, και το ότι έχει βγει προς τα έξω αυτό το γεγονός, είναι  το θλιβερό της κατάστασης, γιατί αν υπήρχε σοβαρότητα, δεν θα έβγαινε προς τα έξω. Σε κάθε εταιρεία, σε κάθε επιχείρηση το κάθε πρόβλημα πρέπει να λύνετε εσωτερικά».

Για τον ρόλο του ΠΑΣΠ: «Εμείς που εκπροσωπούμε τους ποδοσφαιριστές, είναι η δουλειά μας να βοηθούμε τους ποδοσφαιριστές μας, είναι το καθήκον μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ασπίδα» Νεοφυτίδη στους «κομμένους» της Ομόνοιας

Για την κατάσταση των παιχτών: «Οι ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι. Αυτό που κάνουμε είναι να τους ηρεμήσουμε, και θα δούμε τι θα γίνει σήμερα. Πρέπει να αναφέρουμε ότι έχουν συμβόλαιο, θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και ανάλογα θα κινηθούμε. Νομίζω ότι μπορεί να επιλυθεί το θέμα».

Τι ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές: «Κάναμε μια ανάλυση, διασφαλίσαμε κάποια πράγματα για τα δικαιώματα τους, δεν έχουμε να κάνουμε οτιδήποτε. Περισσότερο έχει να κάνει με τον σεβασμό και την φημολογία. Θα λειτουργούν σαν ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, κανονικά. Θα ληφθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις. Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις ανεπίσημων δεδομένων. Στην Κύπρο πολλά ακούγονται, κάθε παιχνίδι χαμένο είναι πουλημένο, κάθε ποδοσφαιριστής που πέφτει κάτω είναι πουλημένος, έχουμε ξεφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικές δηλώσεις Μαργκάσα: «Θέλω να καθαρίσω το όνομα μου»

Και κατέληξε: «Προβληματιζόμαστε έντονα, να μην ξεχνάμε ότι ο Ρενάτο είναι ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας. Δεν γίνεται χωρίς στοιχεία να βγαίνει κάποιος και η γλώσσα του να πηγαίνει ροδάνι. Προκαλώ όποιον έχει αποδείξεις οφείλουν να τα καταθέσουν και θα καταδικάσουμε οποιονδήποτε δυσφημίζει το άθλημα. Πρέπει να μιλούμε με στοιχεία και αποδείξεις. Το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή είναι σύντομο και δύσκολο. Η φήμη του είναι δύσκολο να χτιστεί, και δεν μπορείς να διαλύεις την ζωή του οποιουδήποτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Παρέμβαση Μαργκάσα για τις φήμες και τις ψευδολογίες

Έκτακτο: Εκτός πλάνου τρεις παίκτες στην Ομόνοια

ΑΠΟΕΛίστικη στήριξη στον Μαργκάσα! (pic)

Ξέσπασμα Μορέιρα: «Ποτέ δεν στήσαμε παιχνίδι, αποδείξτε το!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ