aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝέο υπερατλαντικό ταξίδι για τον Πάμπο

Νέο υπερατλαντικό ταξίδι για τον Πάμπο

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν σταματάει ποτέ! Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας βρίσκεται (εδώ και καιρό) σε εξέλιξη και ο Κύπριος τεχνικός έχει ταξιδέψει ήδη δύο φορές σε χώρες του εξωτερικού για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που πιθανόν να ενδιαφέρουν την ομάδα του.

Τώρα, θα κάνει νέο υπερατλαντικό ταξίδι σε Αργεντινή και Ουρουγουάη για να δει νέους μετεγγραφικούς στόχους. Άλλωστε, η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου, συνεπώς έχει τον χρόνο, την άνεση και την ευχέρεια να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Υπενθυμίζουμε πως η Ομόνοια είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Λουκά Βύντρα, Άρη Σοϊλέδη και Θανάση Παντελιάδη για λύση της συνεργασία της μαζί τους, μιας και οι τρεις Ελλαδίτες διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Επίσης, αβέβαιο είναι το μέλλον των Κάρι Άρνασον και Νίκανδρο Μπρέεφελντ.

Σχετικά με το αθλητικό κέντρο στο οποίο η Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της, ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία με επικρατέστερο προορισμό την Ιβηρική χώρα. Ο Κύπριος κόουτς θα επιλέξει με γνώμονα τη δυναμικότητα των αντιπάλων στα φιλικά, μιας και επιθυμεί δυνατές ομάδες, ίσως και πιο δυνατές από την Ομόνοια και από αυτό θα εξαρτηθεί η απόφαση για αθλητικό κέντρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ