aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝέο σενάριο για Φαμπιάνο και κόστος αγοράς €600.000

Νέο σενάριο για Φαμπιάνο και κόστος αγοράς €600.000

Οι πληροφορίες από την Ελλάδα που φέρουν τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο στο στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών συνεχίζονται. Στην πραγματικότητα δεν σταμάτησαν ποτέ από τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν στη μετεγγραφική λίστα της «Ένωσης».

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ» αναφέρει ότι το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Φαμπιάνο στην ΑΕΚ το Καλοκαίρι είναι ανοικτό, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε είναι θετικός και απαιτείται ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ για την αγορά του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.gr και το πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ» 

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Η «Ένωση» είχε ψαχθεί και τον Ιανουάριο για μία τέτοια προσθήκη στο ρόστερ της, με τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο ντε Φρέιτας της Ομόνοιας να ακούγεται έντονα.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ παραμένει στην «κιτρινόμαυρη» λίστα για το καλοκαίρι.

Σε λίγους μήνες ο Φαμπιάνο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την κυπριακή ομάδα, όμως δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ίσως με μία κατάλληλη πρόταση να μπορέσει να κλείσει το deal. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος πορτιέρο είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 200.000 ευρώ και ίσως χρειαστεί ένα ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ για την αγορά του από την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ