aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝέα συνάντηση Ομόνοιας - Cyta

Νέα συνάντηση Ομόνοιας – Cyta

Μετά από πρόσκληση που έλαβε, αντιπροσωπεία της Ομόνοιας, της οποία ηγείτο ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, είχε σήμερα συνάντηση με στελέχη της Cyta. Θέμα συζήτησης ήταν η συμφωνία που ναυάγησε ανάμεσα στις δυο πλευρές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 2019-24.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ημικρατικού οργανισμού, έγινε ενημέρωση από τους ανθρώπους της Cyta προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα σε βάρος του σωματείου της Λευκωσίας. Λέχθηκε πως αυτή είναι η πολιτική, πλέον, του οργανισμού και αυτό γίνεται με όλους τους ενδιαφερόμενους, ζητώντας εγγυήσεις.

Από την πλευρά της Ομόνοιας, εκφράστηκε η θέση πως θα επιδιώξει να διαφυλάξει τα νομικά συμφέροντα του σωματείου. Ως γνωστόν, σε δηλώσεις του στο «Goal.com.cy», ο Χρίστος Νεοφύτου, γενικός γραμματέας του σωματείου και δικηγόρος, είχε τόνισε ότι «η Cyta δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και η Ομόνοια θα διαφυλάξει πλήρως τα δικαιώματά της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ