aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και οι διαιτητικές «γκάφες»

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και οι διαιτητικές «γκάφες»

Ο Έρικ Μποτεάκ έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Ομόνοιας στο «Αμμόχωστος» στη νίκη με 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας και πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και δεν μπορούσαν να τον περιορίσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Ο Γάλλος έκανε πολύ καλό ματς και μαζί με τον Γκόμεθ έδωσαν πολλά και ήταν οι κορυφαίοι.

Η καθοριστική φάση

Εκεί που προσπάθησε να συνέλθει η Νέα Σαλαμίνα από το γκολ που δέχθηκε ήρθε το λάθος από την άμυνα για να δώσει την ευκαιρία στον Γκόμεθ να κάνει το 2-0. Η φάση «σκότωσε» ψυχολογικά την ομάδα της Αμμοχώστου και έδωσε «φτερά» στην Ομόνοια.

Τα διαιτητικά λάθη

Δύο σημαντικά λάθη του διαιτητή Νεοκλέους. Η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι στο 3ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Τσαμπούρη στον Ορτέγα αλλά ο διαιτητής λανθασμένα άφησε το ματς να συνεχιστεί. Λανθασμένη η απόφασή του και στο 36’ που επίσης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί σε μαρκάρισμα του Γκόμεθ στον Τισντέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ