aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: Δύο Κύπριοι νεαροί μοίρασαν το καρπούζι (pics)

Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: Δύο Κύπριοι νεαροί μοίρασαν το καρπούζι (pics)

Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα που στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (65′ Θ. Σιαθάς / 45′ Σακκής).

Οι δύο ομάδες έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πλέον μετράνε αντίστροφα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σάκκη στο 45’ και οι γηπεδούχοι απάντησαν με εκτός περιοχής σουτ του Θ. Σιαθά στο 65’. Ο σκόρερ του «τριφυλλιού» είναι νεοφερμένος σέντερ μπακ της ομάδας Κ-19 και πήρε ευκαιρία από τον Μπεργκ. Οι δύο ομάδες έχασαν πάντως αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

Eκτός πλάνου για τη Σαλαμίνα έμεινε ο Ρέινολντς που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μαουρίσιο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Στον αντίποδα, εκτός έμειναν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ψές απέναντι στην ΑΕΛ (2-0), καθώς και οι τραυματίες Κατελάρης και Ντέρμπισαϊαρ.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρη, Χριστοφόρου, Λαμπό, Τζόρντι Σέσαρ, Κορέια, Σίμπσον, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Παναγή, Μαυρίας, Παναγιώτου, Σακκής (64′ Κωνσταντίνου), Μανρίκε, Χριστοφή (29′ Λοΐζου / 52′ Γ. Κακουλλής), Β. Γκόμες, Χαραλάμπους (85′ Χριστοφόρου), Α. Κακουλλής (79′ Ζευκής), Τζιωνής, Μίκου (46′ Ραμίρες).

Σκόρερ: 65′ Θ. Σιαθάς / 45′ Σακκής.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ