aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝέα απάντηση από τον ΚΟΑ στους ισχυρισμούς της Ομόνοιας

Νέα απάντηση από τον ΚΟΑ στους ισχυρισμούς της Ομόνοιας

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm 104.0) για τη συνάντηση του συμβουλίου στην οποία θα μελετήσουν και το αίτημα της Ομόνοιας για χρήση του Μακάρειου σταδίου.

Διαβάστε επίσης: Η αινιγματική απάντηση του Μιχαηλίδη για την Ομόνοια και το Μακάρειο!

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Είπατε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ότι θα κάνετε δώρο στην Ομόνοια: «Μου είπε ο δημοσιογράφος ότι είναι τα γενέθλια της Ομόνοιας και με ρώτησε αν θα κάνουμε δώρο στην Ομόνοια και τους είπα ότι όλα είναι ανοικτά. Όποια και να ήταν η απάντηση θα παρεξηγιόταν».

Για το αν θα προκύψει ανακοίνωση, τόνισε: «Αν έχουμε απόφαση ασφαλώς και θα βγει ανακοίνωση. Δεν πρέπει να προχωρήσει και ούτε θέλουμε να διαιωνίζεται. Επειδή γράφτηκε ότι δεν δώσαμε απάντηση μετά από τρεις μήνες και τέτοια (σ.σ. η Ομόνοια τοποθετήθηκε μέσω καυστικής ανακοίνωσης η οποία έκανε λόγο για μη απάντηση στο αίτημα της για χρήση του Μακάρειου). Για να ακριβολογούμε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κάναμε και συναντήσεις σε αυτό το διάστημα και ανταλλαγή επιστολών είχαμε και μελέτες κάναμε και πολλά άλλα. Δεν καθόμαστε σε ένα θέμα και δεν κάνουμε τίποτα, μας αδικεί όλο αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ