aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Να πετάξει τη σημαία και να ασχοληθεί με το τάβλι»

«Να πετάξει τη σημαία και να ασχοληθεί με το τάβλι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ποιος είδε τον Αντώνη Τζιώνη και δεν τον φοβήθηκε! Φανερά έξω φρενών ο πρόεδρος της Ομόνοιας, φώναζε με έντονο ύφος στην κάμερα της Primetel, μετά το τέλος του αγώνα, και σαφώς τα είχε με τον βοηθό διαιτητή, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ για την Ομόνοια και προκάλεσε όλα αυτά που ακολούθησαν.

«Είναι απορίας άξιο πως το ακυρώνεις αυτό το γκολ. Σηκώνεις τη σημαία και προκαλείς όσα προκαλείς. Αν δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά να μείνει σπίτι του με τα παιδιά του. Θα νιώθει υπεύθυνος για αυτό που έγιναν και θα γίνουν;  Καλώ τον κόσμο νηφάλια να πάει σπίτι του και να μη γίνει το παραμικρό. Έχει την ευθιξία να πετάξει τη σημαία και να ασχοληθεί με τάβλι ή σκάκι; Μπορεί να το κάνει; Εγώ υποσχέθηκα πως αν δεν έχω καλύτερα αποτελέσματα φέτος θα πάω σπίτι μου. Αυτός θα το κάνει; Ρωτήστε τον να σας το πεί», το σχόλιο του προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, για τον βοηθό, Χαράλαμπο Ξενοφώντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ