aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Να μην είναι θυμωμένοι με τους παίκτες, αλλά με τον Άνχελ Γκόμεθ»

«Να μην είναι θυμωμένοι με τους παίκτες, αλλά με τον Άνχελ Γκόμεθ»

Δεν κρυβόταν η απογοήτευση του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ, μετά την ήττα με 2-4 από την Πάφος FC στο ΓΣΠ! Ο Ισπανός, ο οποίος ανάλαβε προπονητής μέχρι να αντικατασταθεί ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, είπε πως δεν πρέπει ο κόσμος να είναι θυμωμένος με τους παίκτες, αλλά με τον ίδιο τον Γκόμεθ, ενώ τόνισε πως η ήττα ήλθε μετά το 2-0 προβάδισμα της Ομόνοιας, εκεί όπου χάθηκε ο έλεγχος από τους παίκτες.

«Συγχαρητήρια στην Πάφο. Μπήκαμε αγχωμένοι στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού και ήταν δύσκολο για μας. Παλέψαμε πάρα πολύ και οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο, μπήκαμε στο δεύτερο με διαφορά δύο τερμάτων, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Το χειρότερο ήταν τα δέκα λεπτά που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ οι παίκτες έχασαν τον έλεγχο, την αυτοπεποίθησή τους και η ψυχολογία τους κατέρρευσε. Θα παλέψουμε για τη συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε μία νίκη», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Κόπιτς: «Ψυχολογία… σ’ αυτήν κτίσαμε για να κερδίσουμε την Ομόνοια»

«Όντως είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι προσωπικό το θέμα, χάσαμε από τη Σαλαμίνα που είχαμε πολλά χρόνια να ηττηθούμε από αυτή την ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε. Φτιάξαμε μια νέα ομάδα και έχουμε δύο επιλογές. Ή να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να χάσουμε τα πάντα ή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εγώ πιστεύω στους παίκτες. Θέλω να πω στον κόσμο πως δεν πρέπει να είναι θυμωμένος με τους παίκτες, αλλά με τον Άνχελ Γκόμεθ (σ.σ. δηλαδή τον ίδιο)», πρόσθεσε.

Για το θέμα προπονητή κατέληξε: «Δεν θέλουμε να πάρουμε βεβιασμένες αποφάσεις. Έχουμε πολλές προτάσεις όμως πρέπει να βρούμε την καλύτερη επιλογή. Αναλύουμε πολλά πράγματα πρέπει να πάρουμε την απόφαση».

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε εμπειρία. Πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε από αύριο για το ματς της Τετάρτης. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση με το ΑΠΟΕΛ», συνέχισε αναφορικά με το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Ομόνοια σε κάθε ματς παρουσιάζεται χειρότερη: «Το 90% στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Σήμερα είχαμε καλές στιγμές. Η Πάφος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όταν ήρθε το 2-1 χάθηκε η αυτοπεποίθηση».

Για τον στόχο της Ομόνοιας ξεκαθάρισε: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, είναι να πάρουμε μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όμως προς το παρόν πρέπει να βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Η Ομόνοια πέρσι είχε την χειρότερη της χρονιάς και πρέπει να το αλλάξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ