aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝα γίνει ο Κίλιαν, ο Σίρερ του!

Να γίνει ο Κίλιαν, ο Σίρερ του!

Η ιστοσελίδα omonoianews.com δημοσίευσε σήμερα ρεπορτάζ για τον Ματ Ντερμπισάιρ την πιθανή συνεργασία του Άγγλου επιθετικού με τον Κίλιαν Σέρινταν.

Αναλυτικά: «Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ματ Ντάρμπισιρ που δημοσιεύσαμε το πρωί, ο Άγγλος ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή όταν ήταν μικρό παιδί, αλλά και το συμπαίκτη που θα ήθελε να έχει. Χωρίς κανένα δισταγμό, απάντησε και τις δύο φορές ένα από τους σπουδαιότερους στράικερς που έβγαλε το μεγάλο νησό, τον Άλαν Σίρερ.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο ήρωας μου μικρός, ήταν ο Άλαν Σίρερ. Θυμάμαι όταν παίξαμε με αντίπαλο τη Νιούκαστλ ανταλλάξαμε φανέλα. Ήταν εκπληκτικός, όχι μόνο για όσα έκανε στην Μπλάκμπερν αλλά για όσα πέτυχε στο ποδόσφαιρο.

Είναι επαγγελματίας και παράδειγμα προς μίμηση για κάθε μικρό που θέλει να γίνει επιθετικός. Θα λάτρευα να παίξω με τον Σίρερ. Θα ήταν τέλειο. Θα κέρδιζε όλες τις κεφαλιές, θα έκανα όλο το τρέξιμο γι’ αυτόν και θα λειτουργούσαμε πολύ καλά».

Η Ομόνοια Σίρερ δεν μπορεί να του προσφέρει, όμως επιθετικό να κερδίζει όλες τις κεφαλιές έχει και αναφερόμαστε φυσικά στον Κίλιαν Σέρινταν. Ο Κάρβερ δείχνει ξεκάθαρα πρόθεση να ξεκινάει την Ομόνοια σε σχηματισμό 4-4-2 και τα χαρακτηριστικά των δυο, δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται θαυμάσια.

Ο Κίλιαν είναι ο ψηλός επιθετικός με ικανότητα στην πρώτη κεφαλιά, ο Ματ είναι επιθετικός ζιζάνιο που κάνει όλο το τρέξιμο. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, αφού μένει να δούμε αν πραγματικά ταιριάξουν, αν πραγματικά έχουν την χημεία που όλοι θέλουμε στο γήπεδο.

Το τι θέλει να κάνει ο Κάρβερ όμως είναι μάλλον σαφές. Να σημειωθεί πως χθες δίδυμο με το Σέρινταν έπαιξε ο Ρουσιάς, βάση χαρακτηριστικών όμως, μάλλον παρόμοιο ρόλο με τον Ιρλανδό θα κληθεί να παίξει και ο Ονησίφορος κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ