aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑN. Γεωργίου: «Ομίλους και ας έρθει δεύτερη η Ομόνοια, να φύγει το κόμπλεξ»

N. Γεωργίου: «Ομίλους και ας έρθει δεύτερη η Ομόνοια, να φύγει το κόμπλεξ»

Ξεκάθαρο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος έχρισε την Ομόνοια ο Νικόλας Γεωργίου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων δήλωσε πεπεισμένος ότι η ομάδα του «τριφυλλιού» θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της σεζόν.

Πάντως, για τον ίδιο δεν υπάρχει δίλλημα στην επιλογή «ευρωπαϊκοί όμιλοι ή κατάκτηση του πρωταθλήματος», σημειώνοντας πως για τον κάθε Ομονοιάτη η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο αποτελεί μεγάλη επιθυμία.

«Η Ομόνοια θα πάρει το πρωτάθλημα. Το είπα και πριν τα πλέι οφ της περσινής σεζόν. Αντίπαλους θα έχει αρκετούς φέτος, αλλά νομίζω θα τα πάρει. Μακάρι φυσικά να προκριθούμε από τον Ερυθρό Αστέρα και ας έρθουμε και δεύτεροι. Είναι ιστορικό παιχνίδι και πρέπει να προκριθούμε για να φύγει το κόμπλεξ από όλους. Έπαιξαν όλες οι ομάδες ομίλους και πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό το θέμα, να φύγει το βάρος από τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ένα οκταήμερο για δύο μετεγγραφές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ