aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝ. Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει οφειλή αλλά αμφισβητούμενο ποσό υπό διαπραγμάτευση»

Ν. Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει οφειλή αλλά αμφισβητούμενο ποσό υπό διαπραγμάτευση»

Με ανάρτησή του στα ΜΚΔ, το μέλος του Δ.Σ. της Ομόνοιας Νικόλας Γεωργιάδης, τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με τον ΓΣΠ. «Ως μέλη του ΔΣ Ομόνοιας FC κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε ό,τι αφορά δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις. Θα ήταν το λιγότερο λανθασμένο αυτή η υπεύθυνη στάση να εκληφθεί ως αδυναμία από κάποιους», αναφέρει αρχικά.

Και ακολούθως σημειώνει τη θέση της Ομόνοιας πως έχει το ζήτημα. «Ακούγοντας τους αξιωματούχους του ΓΣΠ (και μέσα από αυτή τους την ιδιότητα) σήμερα να παρελαύνουν στα ΜΜΕ και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια με συγκεκριμένο τρόπο νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα:

1. Δεν υπάρχει οφειλή προς το ΓΣΠ αλλά αμφισβητούμενο ποσό υπό διαπραγμάτευση.

2. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαπραγμάτευσης το ΓΣΠ έδωσε άδεια στην Ομόνοια να το δηλώσει ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς της αγώνες, πράγμα και το οποίο η Ομόνοια έκανε.

3. Βασικό σημείο της διαπραγμάτευσης ήταν η υπογραφή νέας συμφωνίας που θα αντικαθιστούσε την αρχική με το ΓΣΠ, η οποία έχει λήξει εδώ και καιρό. Αυτό θα περιόριζε και οποιαδήποτε μελλοντικά σημεία αμφισβήτησης.

4. Το ΓΣΠ έχει συμφωνήσει με τρίτη ομάδα της Λευκωσίας για χρήση του γηπέδου με χρεώσεις εκπληκτικά μικρότερες από αυτές της Ομόνοιας.

5. Ο ΚΟΑ και το Μακάρειο είναι περιουσία της Πολιτείας. Οι ατυχείς υποδείξεις του ΓΣΠ για αποτροπή συμφωνίας με το Μακάρειο είναι ένα μικρό παράδειγμα του πώς το ΓΣΠ αντιμετωπίζει την Ομόνοια αλλά και πώς θέλει να αντιμετωπίζει την Πολιτεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ