aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝ. Ελευθερίου: «Ο κορωνοϊός στέρησε από την Ομόνοια το πρωτάθλημα»

Ν. Ελευθερίου: «Ο κορωνοϊός στέρησε από την Ομόνοια το πρωτάθλημα»

Mια από τις ελπίδες του κυπριακού βόλεϊ είναι ο ταλαντούχος διεθνής πετοσφαιριστής της Ομόνοιας Νικόλας Ελευθερίου. Ένας από τους καλύτερους πετοσφαιριστές της φετινής χρονιάς που έληξε άδοξα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid 19. Ο Νικόλας αποτελεί μέλος και της Εθνικής Ανδρών και σε μια μίνι συνέντευξη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ www.volleyball.org.cy για την κατάσταση που βιώνει το κυπριακό βόλεϊ τη φετινή χρονιά.

Αρχικά, ο Νικόλας τοποθετήθηκε για τη φετινή χρονιά: «Εμείς μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα (η Ομόνοια προηγείτο 2-0 στις νίκες της Ανόρθωσης), αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν τα καταφέραμε».

Με ποιον τρόπο διατηρείται σε καλή κατάσταση, ο Νικόλας λέει: «Προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση αφού γυμνάζομαι ατομικά, ενώ λόγω της εργασίας του πατέρα μου έχω την ευκαιρία να κάνω έξτρα προπονήσεις σε γυμναστήριο ξενοδοχείου κάποιες φορές».

Ενόψει της νέας χρονιάς, ο Νικόλας νιώθει ήσυχος αφού θα αγωνίζεται στην Ομόνοια, τι λέει ο ίδιος: «Με βάση τη συμφωνία που έγινε με την Αναγέννηση Δερύνειας έχω δέσμευση με την Ομόνοια μέχρι την ηλικία των 28 ετών. Άρα θα αγωνίζομαι στην ομάδα μου με στόχο τίτλους».

Η Εθνική έχει μέλλον

Ο Δερυνειώτης άσσος είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών, η οποία τον ερχόμενο Αύγουστο εφόσον όλα τελειώσουν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Νικόλας όμως είναι συγκρατημένος: «Κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει ως τότε. Τα πάντα είναι στον αέρα. Εδώ αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με την Εθνική που έδειξε ότι έχει μέλλον».

«Να οπλιστούμε με υπομονή»

Το καταληκτικό σχόλιο του Νικόλα Ελευθερίου με αφορμή τον κορωνοϊό είναι: «Ο κάθε ένας να οπλιστεί με υπομονή για να αντιμετωπίσει την πανδημία που ελπίζω να περάσει το συντομότερο. Απ’ εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουμε και γυμναστική για να διατηρηθούμε τουλάχιστον εμείς οι αθλητές σε καλή φυσική κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ