aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜύριΖΕ από μακριά

ΜύριΖΕ από μακριά

Έπαιξε με τη «φωτιά» και κάηκε η Ομόνοια στην περίπτωση του Λαμκέλ Ζε. Πριν καν γίνει ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ο πανύψηλος φορ επιβεβαίωσε τη φήμη που τον συνοδεύει. Ότι δηλαδή πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση και κατά τους Βέλγους… κινητή βόμβα. Ε, λοιπόν, χθες έγινε η έκρηξη και έσκασε στα χέρια των κυπελλούχων Κύπρου!

Ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε με το «τριφύλλι» για συμβόλαιο τριών ετών, «ζάλισε» τους Ομονοιάτες με δεκάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήλθε στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του. Αντ’ αυτού αρνήθηκε, άκουσον-άκουσον, να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, σύμφωνα με την Ομόνοια, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να οδηγηθούν σε ναυάγιο και γύρω στις 20:00 χθες βράδυ αναχώρησε με προορισμό την Ουγγαρία.

Οι πράσινοι διέψευσαν τα περί αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η μετεγγραφή χάλασε για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από τη στιγμή που η Ομόνοια ήταν έτοιμη να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας 500.000 ευρώ στην Άντβερπ και την ίδια ώρα θα έκανε τον Ζε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη επί εποχής Σταύρου Παπασταύρου.

Στην περίπτωση του Λαμκέλ Ζε ίσχυσε ο άγραφος κανόνας που λέει πως καμία μετεγγραφή δεν ολοκληρώνεται εάν δεν πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Φυσικά, στην προκειμένη μύριΖΕ από μακριά. Άλλωστε, στο «αμαρτωλό» παρελθόν του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή υπάρχουν δεκάδες παραπτώματα και συμπεριφορές που ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές. Η παρουσία του στην προπόνηση της Άντβερπ με τη φανέλα της Άντερλεχτ μαρτυρά του λόγου το αληθές και δικαιολογεί τον δωρεάν δανεισμό του σε τρεις διαφορετικές ομάδες κατά την περσινή σεζόν. Το ταξίδι στην Κύπρο απλά πρόσθεσε άλλη μια ιστορία τρέλας στο… ποινικό μητρώο του Ντιτιέ Λαμκέλ Ζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ