aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑMπεργκ: «Το συμβόλαιό μου είναι γι’ αυτή τη σεζόν και μάλλον για την επόμενη»

Mπεργκ: «Το συμβόλαιό μου είναι γι’ αυτή τη σεζόν και μάλλον για την επόμενη»

Την επιθυμία του να μείνει γα πολλά χρόνια στην Ομόνοια εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε στη μιλώντας μέσω των επίσημων λογαριασμών της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ερωτήθηκε για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και αν επιθυμεί να παραμείνει αρκετά χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε ότι το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν και μάλλον για την επόμενη, με ότι και αν αυτό σημαίνει. Η απάντηση του Μπεργκ δεικνύει πως οι δύο πλευρές αν και δεν έχουν συμβατικές υποχρεώσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο πολύ δύσκολα δεν θα πορευτούν μαζί. Μάλιστα, ο κ. Μπεργκ εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για πολλά χρόνια στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε για Τσάμπιονς Λιγκ»

Η σχετική τοποθέτηση: «Το συμβόλαιο μου είναι γι’ αυτή τη χρονιά και μάλλον για την επόμενη. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσω όπως και η ομάδα μάλλον. Επαγγελματικά η Ομόνοια μου δίνει όλα όσα θέλω. Όλα είναι πολύ καλά και ο στόχος μου είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Ναι, θα ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και από επαγγελματικής πλευράς απολαμβάνω να δουλεύω εδώ με αυτή την ομάδα και την ατμόσφαιρα. Μου αρέσει και η ζωή και ο κόσμος στην Κύπρο, αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα. Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι πως εάν υπάρχει ένα διάστημα που δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ο κόσμος θέλει να φύγεις».

Δείτε και διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ