aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑMπεργκ: «Μου φάνηκε περίεργο δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς»

Mπεργκ: «Μου φάνηκε περίεργο δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς»

Ειδική αναφορά στους Άγγελο Ζευκή και Κωνσταντίνο Βενιζέλου έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας μετά το φιλικό με την Ζαλαεγκερσέγκι Ουγγαρίας. Για τον πρώτο τόνισε ότι πέτυχε και το ακυρωθέν γκολ εκφράζοντας αμφιβολίες για την υπόδειξη του ως οφσάιντ, ενώ για τον δεύτερο σημείωσε πως έδειξε από την αρχή ότι είναι ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά

«Δεν γνωρίζω πολλά γι’ αυτούς, καθώς δεν προπονούνται μαζί μας, όμως τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά όπως ο Άγγελος (Ζευκής) και ο Βενιζέλου προπονούνται μαζί μας για την ώρα και τους γνωρίζουμε. Θεωρώ πως ο Βενιζέλου έδειξε από την αρχή του αγώνα πως μπορεί να παίξει, είναι ανταγωνιστικός, θέλει να μάθει και είναι καλός. Ήταν καλό που το είδαμε αυτό, δυσκολεύτηκε μέχρι το τέλος όμως είναι φυσιολογικό γιατί έπαιζε κόντρα σε ομάδα Α’ Κατηγορίας της Ουγγαρίας. Ο Ζευκής είχε το ακυρωθέν γκολ στο τέλος, δεν ήταν δυνατό από τη θέση που ήμουν αν ήταν σε θέση οφσάιντ ή όχι, αλλά δεν είδα κάποιο αντίπαλο αμυντικό να διαμαρτύρεται και αυτό ήταν πολύ περίεργο. Δουλεύει σκληρά, δείχνει να έχει καλές κινήσεις στο κουτί. Οι υπόλοιποι παίκτες από την Ακαδημία είχαν ένα μικρό τεστ όσο αφορά τι σημαίνει ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας. Γι’ αυτούς το να έρθουν από τον πάγκο και να πάρουν κάποια λεπτά ελπίζω πως ήταν μία καλή μαθησιακή εμπειρία για να δουν τι χρειάζονται και πώς πρέπει να είναι όσο αφορά την ένταση, τη συγκέντρωση και την συμπεριφορά σκληρής δουλειάς που πρέπει να έχεις για να είσαι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας».

Δείτε στο 3:45 του βίντεο που ακολουθεί το γκολ του Ζευκή που ακυρώθηκε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ