aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑMoυσκάλλης: «Αν προσέξετε τα πρόσωπα των παικτών της Ομόνοιας…»

Moυσκάλλης: «Αν προσέξετε τα πρόσωπα των παικτών της Ομόνοιας…»

Η ηρεμία που έχει στο παιχνίδι της η Ομόνοια ανεξαρτήτως της τροπής που έχει ένα παιχνίδι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της, σύμφωνα με τον Ανδρέα Μουσκάλλη. Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων προπονητών, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» πίστωσε τον Χένινγκ Μπεργκ για το στοιχείο αυτό και χαρακτήρισε καταλυτική την παρουσία του Φαμπιάνο, ο οποίος όπως είπε χάρισε αρκετούς βαθμούς στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Τι είναι αυτό που κάνει την Ομόνοια να ξεχωρίζει; «Ποτέ δεν πανικοβάλλεται. Αν προσέξετε τα πρόσωπα των παικτών όταν δεν τους βγαίνουν οι φάσεις ή χάνουν έχουν μια ηρεμία ανεπανάληπτη. Αυτό είναι έργο του κ. Μπεργκ, το έχουν οι Βόρειοι, πρέπει να του το πιστώσουμε. Και αυτό το στοιχείο είναι από τα πιο σημαντικά στο ποδόσφαιρο. Δίνει ηρεμία στο παιχνίδι για να παίρνονται σωστές αποφάσεις».

Είναι προτιμότερο να έχεις έναν καλό Φαμπιάνο ή τον Κούσουλο που είναι ασταμάτητος και τον Λέτσγιακς που για μεγάλο διάστημα πιστωνόταν τη μία ασίστ μετά την άλλη; «Η Ομόνοια βασίζεται στην ομαδικότητα της. Σίγουρα για να κερδίσεις πρωτάθλημα θέλεις ένα καλό τερματοφύλακα. Ένας καλός τερματοφύλακας δίνει περίπου 10, 11 ή 12 βαθμούς. Εάν προσέξεις και η ΑΕΛ και η Ομόνοια έχουν τους καλύτερους τερματοφύλακες και αυτές οι ομάδες πρωταγωνιστούν. Και ο Βοζίνια είναι σπουδαίος τερματοφύλακες, με πολλά χαρίσματα, καθοδηγεί με τις πάσες του. Είναι τερματοφύλακας και εν δυνάμει ποδοσφαιριστής. Είναι αρχηγός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ