aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜουσκάλλης: «Έλεγαν ότι θα τους φάει την Ομόνοια ένας Ανορθωσιάτης, ένας δεξιός»

Μουσκάλλης: «Έλεγαν ότι θα τους φάει την Ομόνοια ένας Ανορθωσιάτης, ένας δεξιός»

Στην απόφαση σταθμός για το μέλλον της Ομόνοιας με την παραχώρηση της διαχείρισης της ομάδας στον Σταύρο Παπασταύρου και τις έντονες αντεγκλήσεις, διαφωνίες, συζητήσεις, υβρισίες και προπηλακισμούς που υπήρχαν από μεγάλη μερίδα οπαδών των πρασίνων θυμήθηκε ο Ανδρέας Μουσκάλλης.

Ο επί σειρά ετών προπονητής μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) τόνισε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος για σωτηρία της Ομόνοιας από την εμπλοκή ενός ανθρώπου με οικονομική δυνατότητα και επαγγελματικότητα.

Αναλυτικά η αναφορά του Moυσκάλλη

«Μήπως ξεχάσαμε τις αντεγκλήσεις και τις φωνές όταν ήρθε ο κ. Παπασταύρου; Ήμουν και εγώ μάρτυρας, πολλοί φίλοι Ομονοιάτες στον δρόμο με σταματούσαν και μου έλεγαν “θα μας φάει το Σωματείο ένας Ανορθωσιάτης, ένας δεξιός κ.α.”. Εγώ τους έλεγα ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, ότι είναι παττισμένοι. Ο Κύπριος πάντοτε είναι επιφανειακός, βλέπει μόνο το τώρα. Η λογική του δεν μπορεί να φθάσει σε επίπεδα που να υπερβάλει τον εαυτό του.

Η Ομόνοια χρειάζεται ψηλά μπάτζετ και σωστή οργάνωση για να πρωταγωνιστήσει, γι’ αυτό χρειαζόταν αυτός ο άνθρωπος για να δώσει μια επαγγελματικότητα στο οικοδόμημα της Ομόνοια και οικονομική ευημερία που χρειάζεται μία ομάδα. Δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Και στο κάτω – κάτω για να είχε φθάσει η Ομόνοια στο σημείο που ήταν χρεωκοπημένη όλοι ευθύνονταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ