aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μου έχει υποσχεθεί βουνά και θαύματα στην Ομόνοια»

«Μου έχει υποσχεθεί βουνά και θαύματα στην Ομόνοια»

Ένας Γαλλομαροκινός ποδοσφαιριστής ονόματι Γιασίν Μοχάμεντ παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική ιστοσελίδα «madeinlens.com» και ανάμεσα σε πολλά, κάπου ανέφερε και την Ομόνοια!

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψαν στην Ομόνοια με «χλωμό» μέλλον

Πολλοί θα απορούν ποια είναι η σχέση του με το «τριφύλλι». Όπως υποστηρίζει ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Πένια Ενκαρνάδα της Ανδόρας, κάποτε διέκοψε τη συνεργασία του με έναν Ισπανό μάνατζερ, ο οποίος του είχε προτείνει τη σεζόν 2015-16 να αγωνιστεί στους πράσινους της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με το μέλλον του Πέτεφ στην Ομόνοια;

«Ήμουν με έναν Ισπανό μάνατζερ. Με το τέλος του συμβολαίου μου (σ.σ. με την Κόρδοβα Β’) είχα πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων ομάδων Α’ Κατηγορίας της Ισπανίας ή ομάδων στη Segunda División B. Άφησα τον μάνατζερ μου να φροντίσει τα πάντα και όταν επέστρεψε σε μένα, μου είπε ότι προτιμά να υπογράψω στην Κύπρο, στην Ομόνοια Λευκωσία. Εκείνη τη στιγμή, δεν κατάλαβα γιατί του είχα δώσει τις επαφές μου. Τελειώσαμε τη συνεργασία μας, γιατί πραγματικά ήθελα να μείνω στην Ισπανία. Μου έχει υποσχεθεί βουνά και θαύματα, μου είπε να πάω σε ήσυχες διακοπές και ήμουν απογοητευμένος», είπε.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη επιβεβαίωση για τους Σοάρες και Λόπες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ