aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜότα: Πώς να βρει ρυθμό όταν δεν παίζει;

Μότα: Πώς να βρει ρυθμό όταν δεν παίζει;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Στο ρόστερ μας έχουμε 24 και τρεις τερματοφύλακες, 27 ποδοσφαιριστές. Πάντα στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αυτοί που θεωρούμαι ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν αγωνιστικό ρυθμό και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα», ήταν η απάντηση του Αναστασίου σε ερώτησή μας στη συνέντευξη Τύπου για τον λόγο απουσίας του Μότα από την αποστολή της Ομόνοιας.

Με τα όσα ανέφερε ο Ελλαδίτης τεχνικός, ο Μότα φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστεί στην τρέχουσα σεζόν αφού δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Λες και οι άλλοι που έχουν (αγωνιστικό ρυθμό) «βγάζουν μάτια». Και πώς να βρει ρυθμό όταν δεν του δίνεται χρόνος συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Λες και συμβιβάστηκαν…

Να θυμίσουμε πως, ο Αναστασίου μετά το ματς με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, στις 25 Νοεμβρίου, είχε πει ότι ο Μότα θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή Ιανουαρίου. Ακολούθως, έκανε στροφή 180 μοιρών δεν επιθυμούσε την εγγραφή του και έγινε προσπάθεια να τερματιστεί το συμβόλαιό του. Δεν έγινε κατορθωτό λόγω των απαιτήσεων του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Τελικά, αφού δεν υλοποιήθηκε μετεγγραφή επιθετικού αποφασίστηκε όπως εγγραφεί στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επίσημο φιρμάνι για Λάρκου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ