aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜόντες: «Μου έλεγαν ότι τους μισούν θανάσιμα, ήταν τρελό»

Μόντες: «Μου έλεγαν ότι τους μισούν θανάσιμα, ήταν τρελό»

Στο επίκεντρο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Κρις Μόντες. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος που ανήκει στην Ομόνοια και αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπανταλόνα πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη πρόκριση επί της Οβιέδο (3-1) στο Κόπα ντελ Ρέι.

Η Μπανταλόνα στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θ’ αντιμετωπίσει τη Χετάφε, γεγονός που αποτελεί τεράστια πρόκληση για την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος παίζει στην Λα Λίγκα. Ο βραχύσωμος μέσος μίλησε σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις «παρενέργειες» που είχαν τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς με την Οβιέδο.

«Ηταν από τις σπουδαιότερες μέρες της ζωής μου. Όταν πήγα στην Χιχόν (σ.σ. στη γενέτειρά του) τα Χριστούγεννα (ο αγώνας έγινε στις 18 Δεκεμβρίου) με καλωσόρισαν πολύ “ζεστά”. Οπαδοί της Σπόρτινγκ με σταματούσαν στον δρόμο και μου υπενθύμιζαν ότι απέκλεισα την ομάδα που μισούν θανάσιμα. Ήταν τρελό, αλλά η αλήθεια το απολάμβανα», ανέφερε αρχικά ο Κρις Μόντες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τρομερός Μόντες, έβαλε την «υπογραφή» του (video)

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος μετρά 18 συμμετοχές και δύο τέρματα στο πρωτάθλημα και δεν φοβάται να θέσει ως στόχο τη μετεγγραφή του ομάδα της Λα Λίγκα. «Πρέπει να πάω βήμα-βήμα. Η επιθυμία μου είναι να παίξω στην Λα Λίγκα και πρέπει να πηγαίνω βήμα-βήμα σταθερά, χωρίς να πετάω στα σύννεφα», είπε ο Μόντες παραδεχόμενος πως πρέπει να βελτιωθεί στη δύναμη και το τακτικό κομμάτι στα ανασταλτικά καθήκοντα.

Θυμίζουμε ότι ο Μόντες υπέγραψε επέκταση συνεργασίας με την Ομόνοια μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Οι πράσινοι προχώρησαν σε διετή δανεισμό του στην Μπανταλόνα, η οποία έχει το δικαίωμα αγοράς του έναντι του ποσού που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ