aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μόνο τη νίκη και τίποτα περισσότερο…»

«Μόνο τη νίκη και τίποτα περισσότερο…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας τόνισε ότι είναι αρκετά σημαντικό που η ομάδα του κέρδισε και άφησε τις ανοικτές τις ελπίδες για την είσοδο της στην εξάδα.

Αρχικά ανέφερε: «Σε αυτό το σημείο, η ικανότητα που μετράει περισσότερο από όλα είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο, κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη μας αφήνει ελπίδες για την εξάδα. Αυτό που κάναμε σήμερα θα πρέπει να το κάνουμε και την Κυριακή απέναντι στην Δόξα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ήδη το μυαλό μας βρίσκεται στη Δόξα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εφόσον κερδίσουμε θα μειώσουμε την διαφορά, το μεθεπόμενο παιχνίδι είναι με τη Ανόρθωση και σίγουρα θα είναι εξαιρετικής σημασίας για την είσοδο μας στην εξάδα».

Όσο αφορά τους τραυματίες τόνισε: «Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες να περάσουν από εξετάσεις οι δύο ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ